CAMPS LLAURATS


“Sovint he pensat que si la fotografia fos difícil en el veritable sentit del terme, es a dir que la creació d’una simple fotografia impliqués tant de temps i esforç com la producció d’una bona aquarel·la o gravat, hi hauria una gran millora en la producció total. La pura facilitat amb la qual podem produir una imatge, sovint condueix a un desastre creatiu.»

Ansel Adams


IMPORTANT: Si les voleu veure com cal, gaudiu les imatges sempre que pugueu directament a la web i en una pantalla més gran que la de l’smartphone. La tramesa per e-mail les comprimeix molt i perden molta qualitat.


6 comentarios sobre “CAMPS LLAURATS

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s