ENTRADA AL REFUGI ANTIAERI

El Refugi antiaeri del Jardí de la Infància de Girona és un búnquer subterrani de formigó amb l’interior subdividit en deu habitacions comunicades entre si i connectades per un llarg i ample passadís. Segons la web del Museu d’Història de Girona, disposava de llum elèctrica, però no tenia lavabos, ni farmaciola, ni aigua corrent. A la pàgina web d’aquest museu hi trobareu més informació així com la possibilitat de fer una visita virtual a l’interior del refugi.


«Existeix un aparell especial, la càmera, que és una metàfora d’alguna cosa antiga (…) necessitem aquest aparell per veure la humanitat, així com necessitem un telescopi per veure-hi de lluny o un microscopi per veure-hi de prop o unes ulleres per veure-hi millor.«

Jean Louc Godard


IMPORTANT: Si les voleu veure com cal, gaudiu les imatges sempre que pugueu directament a la web i en una pantalla més gran que la de l’smartphone. La tramesa automàtica per e-mail als seguidors/es d’aquest bloc, les comprimeix molt i perden molta qualitat.


4 comentarios sobre “ENTRADA AL REFUGI ANTIAERI

 1. Bon dia i moltes gràcies per compartir les teves imatges. Tens una visió de qualsevol tema, que s’escapa de la dels ulls humans. Ets capaç de treure «petroli» de temes que que jo a lo millor no em fixaria. Pero encara no he arribat a la meva Ítaca, estic fent camí, pero es llarg.
  Segueixo tots els teus posts, encara que pugi no deixar un comentari, pero realment tens un «senyor Blog»!
  Moltes felicitats de nou i espero que l’any vinent ens segueixis delectant amb les teves imatges.
  Molt Bones Festes Francesc!

  Le gusta a 1 persona

  1. Gràcies a tu, Diafragma, per aquest massatge a la meva autoestima. Celebro molt que gaudeixis del meu blog i, si no hi ha res de nou, confio que l’any vinent podré seguir mantenint aquesta cita setmanal.
   Bones Festes i Bon Any també per a tu i els qui estimes.

   Me gusta

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s