ESCULTURES DE JOAN CAROLÀ ROS


NOTA DE RECTIFICACIÓ D’UN ERROR

El passat 10 d’abril aquesta pàgina web va cometre un error greu en atribuir a aquest escultor de Celrà, Joan Carolà Ros, una escultura que no havia fet ell. Es tracta d’aquest cap que potser encara recordareu:

Tot fa pensar que aquesta obra és d’un escultor aragonès, anomenat José Luís Plou, que va residir una temporada també a Celrà, d’on és fill i té la residència habitual en Joan Carolà Ros. Aquesta coincidència va ser la causa de la meva confusió. Demano disculpes públicament per aquest error no només als dos escultors implicats sinó també als seguidors habituals de les meves publicacions en aquesta pàgina web. Aquell post erroni ja ha sigut esborrat. Intentaré ampliar la meva informació sobre l’esmentat escultor aragonès i, si me’n surto, us la compartiré en aquest mateix bloc.


Joan Carolà Ros

Un artista plàstic amb bastants anys d’experiència en la pintura com es pot comprovar en aquest video:

Des de fa uns deu anys va començar a treballar en una peculiar col·lecció d’escultures que va anar disposant amb molta cura en un bosc de la seva propietat ubicat al municipi de Celrà. Aquesta obra escultòrica no està acabada, es tracta d’un «work-in-progress» que es va enriquint regularment amb noves incorporacions de l’autor, que no constitueix una col·lecció d’escultures independents sinó que tenen un lligam temàtic. S’ha fet molt popular aquest vídeo de Joan Anguera, que ja vam reproduir al post erroni esmentat del passat mes d’abril, i que dóna una visió de conjunt d’aquest lloc insòlit:


“L’home que ha comès un error i no el corregeix comet un altre error encara més gran

Confuci


IMPORTANT: Si les voleu veure com cal, gaudiu les imatges sempre que pugueu directament a la web i en una pantalla més gran que la de l’smartphone. La tramesa per e-mail les comprimeix molt i perden molta qualitat.


12 comentarios sobre “ESCULTURES DE JOAN CAROLÀ ROS

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s