HOMENATGE ALS AVIS

Pintures murals realitzades per l’artista Marina Capdevila situades als murs de la Residència Geriàtrica del Puig de’n Roca de Girona (Catalunya)

El canal 33 de TV3 va estrenar la sèrie «La pell dels murs», amb un documental realitzat per Aurora Sulli, que mostra el procés de creació d’aquest fantàstic mural de Marina Capdevila com a homenatge als avis i en record de la seva mare. El podeu veure aquí amb subtítols en català, castellà i anglès:


“Envellir és com escalar una gran muntanya: mentre pugem amunt, les forces disminueixen, però la mirada és cada vegada més lliure i la vista més àmplia i serena.»

Ingmar Bergman


IMPORTANT: Si les voleu veure com cal, gaudiu les imatges sempre que pugueu directament a la web i en una pantalla més gran que la de l’smartphone. La tramesa per e-mail les comprimeix molt i perden molta qualitat.


14 comentarios sobre “HOMENATGE ALS AVIS

  1. Ostres Francesc, quina artistassa pintant murals immensos i a favor de les avies i avis, me las fet conèixer, ja que la Marina Capdevila no la coneixia, preguntaré a la meva parentela Capdevila, si hi te res a veure si és de família… T’escric perquè m’he emocionat, i no sé pas si amb el que hi podem dir la nostra ho reps , o no,. Gràcies de veritat, tot el que envies es per tenir-ho en compte, ets un bon mestre, i de pedagogia, a part que et diverteixes, de veritat que en fas molta. Gràcies altra vegada.. Salut i petons D’olors

    Le gusta a 1 persona

    1. Moooltes gràcies per les teves amables paraules Dolors! Si et mires el vídeo veuràs que li fan una entrevista a la Marina Capdevila i em sembla que diu que és de per allà baix a les terres de ponent. No sé si això et donarà alguna pista familiar. Desitjo que estigueu molt i molt bé. Abraçades.

      Me gusta

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s