DESPRÉS DE LA COLLITA

Els pagesos de les comarques gironines, malgrat la sequera i els cops de calor del final de la primavera, han pogut mantenir una producció similar a la d’altres temporades. De manera que segons càlculs del sindicat Unió de Pagesos només perdran 129.000 euros del total de 180 milions que perdrà el conjunt de la pagesia de Catalunya que viu del conreu de cereals, segons publica el Diari de Girona.


«La fotografia tradicional és, en certa manera, anàloga al vers formal amb rima i metro uniforme. La nova fotografia, alliberada de moltes de les convencions antiquades, obeeix a regles més properes a les del vers lliure«.

Henry Holmes Smith


IMPORTANT: Si les voleu veure com cal, gaudiu les imatges sempre que pugueu directament a la web i en una pantalla més gran que la de l’smartphone. La tramesa per e-mail les comprimeix molt i perden molta qualitat.


14 comentarios sobre “DESPRÉS DE LA COLLITA

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s