TRIST ANIVERSARI

Avui es compleixen deu anys de l’inici de l’incendi forestal que va cremar durant cinc dies boscos, conreus i tot el que va trobar per davant a l’Alt Empordà.

Varem ser testimonis en primera línia d’aquella catàstrofe ecològica i varem fer aquest llibre d’imatges més que com una crònica dels fets, com una denúncia.

Durant aquests deu anys la crisi climàtica s’ha agreujat, els incendis forestals són cada vegada més devastadors i incontrolables. Salvar el planeta ha esdevingut un repte cada vegada més urgent. Més enllà de les bones paraules, els qui tenen el poder i els recursos s’han limitat a posar una tireta per a contenir una hemorràgia femoral.


“Els necrocapitalistes ens volen cecs, sords, muts, amnèsics, insensibles, descervellats, màquines de treball i consum.. (…) Per veure la bellesa i la bondat del món cal no aturar mai la lluita perquè el planeta sobrevisqui a tots els verins que els humans li abocam damunt, dedins, pertot“.

Biel Mesquida


IMPORTANT: Obviament, si voleu veure com cal les imatges del llibre feu-ho en una pantalla més gran que la de l’smartphone.

IMPORTANT: Obviously, if you want to see the images in the book properly, do so on a larger screen than your smartphone.

IMPORTANT: Évidemment, si vous souhaitez voir correctement les images du livre, faites-le sur un écran plus grand que votre smartphone

IMPORTANTE: Obviamente, si desea ver debidamente las imágenes del libro hágalo en una pantalla más grande que la del smartphone

.


Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s