TRIST ANIVERSARI

Avui es compleixen deu anys de l’inici de l’incendi forestal que va cremar durant cinc dies boscos, conreus i tot el que va trobar per davant a l’Alt Empordà.

Varem ser testimonis en primera línia d’aquella catàstrofe ecològica i varem fer aquest llibre d’imatges més que com una crònica dels fets, com una denúncia.

Durant aquests deu anys la crisi climàtica s’ha agreujat, els incendis forestals són cada vegada més devastadors i incontrolables. Salvar el planeta ha esdevingut un repte cada vegada més urgent. Més enllà de les bones paraules, els qui tenen el poder i els recursos s’han limitat a posar una tireta per a contenir una hemorràgia femoral.


“Els necrocapitalistes ens volen cecs, sords, muts, amnèsics, insensibles, descervellats, màquines de treball i consum.. (…) Per veure la bellesa i la bondat del món cal no aturar mai la lluita perquè el planeta sobrevisqui a tots els verins que els humans li abocam damunt, dedins, pertot“.

Biel Mesquida


IMPORTANT: Obviament, si voleu veure com cal les imatges del llibre feu-ho en una pantalla més gran que la de l’smartphone.

IMPORTANT: Obviously, if you want to see the images in the book properly, do so on a larger screen than your smartphone.

IMPORTANT: Évidemment, si vous souhaitez voir correctement les images du livre, faites-le sur un écran plus grand que votre smartphone

IMPORTANTE: Obviamente, si desea ver debidamente las imágenes del libro hágalo en una pantalla más grande que la del smartphone

.


Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s