ABSENTS PER CONFINAMENT: EL LLIBRE

Bon dia,

Abans que cap altra cosa, desitjo de cor que estiguis en plena forma en aquests dies d’excepció. Que la pandèmia t’hagi respectat, a tu i als qui estimes.

Avui adjunto a aquesta tramesa un nou llibre digital en exclusiva per als subscriptors i subscriptores de la pàgina web www.6qsite.com, ja que no el faré públic fins Sant Jordi. Aquesta vegada no es tracta un llibre de fotografies, com és costum, sinó d’exercicis d’edició i retoc digital d’imatges.

ABSENTS

Voldria convidar-te amb aquest llibre a passar una bona estona revisitant aquestes obres mestres amb una nova mirada, tant a través del meu exercici com, sobretot, aprofitant els hipervíncles que he inclós a les cartel·les de les obres.

Fins i tot (en un pla més distès, i tan si tens canalla a casa com si no), et pots entretenir -si et vols distreure i no tens res millor per fer-, amb el joc de buscar les diferències respecte als quadres originals. T’anticipo que no només he hagut d’omplenar el buit que deixaven els personatges, sinó que a vegades he desplaçat o modificat objectes, plantes o animals que ja estaven presents. També hi he posat a algunes imatges objectes o éssers que no hi eren…

Res més per avui. Et desitjo el millor, que passis una bona diada de Sant Jordi -malgrat les moltes limitacions d’aquest any- i molt d’ànim i creativitat per a superar aquest tràngol que ens afligeix.

signatura francesc negra

«L’epidèmia ha destapat els valors de cada societat, la preponderància que hi tenen l’egoisme i l’altruisme, la incivilitat i la disciplina, el decòrum i la barbàrie. Antigament, arran la imminència d’una catàstrofe es protegia en primer terme els infants i els vells, els uns perquè eren el futur de la societat i els altres perquè n’eren l’experiència. Però les coses han canviat molt a mesura que han avançat les idees progressistes.»

Joan Ramon Resina

 

 

 

 

 

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s