blanc i negre

La fotografia en blanc i negre va ser el meu bressol fotogràfic i la meva primera aventura amorosa amb la creativitat i les arts visuals. El lloc on vaig descobrir el prodigi de poder fixar en una imatge les llums i les ombres que m’envoltaven. Per això hi torno sempre, com aquell qui torna a la llar primigènia, càlida i acollidora.

Scaramouche Jazz manouche
“Scaramouche”: Jazz manouche.
Ruïnes del castell d'Okehampton (West Devon, England)
Ruïnes del castell d’Okehampton (West Devon, England)
De darrere la reixa veiem allunyar-se la gavina
De darrere la reixa veiem allunyar-se la gavina
El Ter al seu pas per Bescanó
El Ter al seu pas per Bescanó
La b-vellesa
La b/vellesa
el meu
Vell i solitari caquier, carregat de caquis.
11s
Rambla de l’Onze de Setembre, Barcelona
memòria
El vell marcador
el meu
Camí rural de Capmany
EL LLÉMENA
Passera de la riera del Llémena a Sant Gregori