BLANC I NEGRE O COLOR?

Vet ací un dubte que se’m presenta moltes vegades. Sovint és fàcil de resoldre. Avui, amb aquestes imatges de la Font de’n Coromines de Sant Gregori, no he sabut què fer. A tu què et sembla?

Amagada a l’interior d’un bosc de roures i alzines es troba aquesta font, ubicada a l’interior de les runes de l’edifici que, antigament, va ser la planta embotelladora d’aigua. Avui només queden les quatre parets mestres de l’edifici, que envolten la font ferruginosa i picant, que porta una gran quantitat de ferro i carbonats, motiu pel qual la seva aigua presenta una coloració vermellosa… si la foto és en color…

Color o blanc i negre? (mou la línia divisòria) Tu que opines?


“El que no faig mai és fer blanc i negre i color en la mateixa sessió, d’això sóc incapaç; és com si em posés el xip del color o del blanc i negre i ja no pogués sortir d’aquí. Però quin xip em poso ho decideixo sense cap raó concreta; a vegades, si hi ha molta llum o si es dóna qualsevol altra circumstància, ho veig i em dic: «això és blanc i negre». Ja us dic, és una cosa intuïtiva.”

Ramón Masats

2 pensaments sobre “BLANC I NEGRE O COLOR?

 1. Bon dia, personalment em quedo amb el BN de les tres primeres. Son potents, malgrat potser m’hi agradaria una mica mes de blanc o de contrast. La gamma de gris a negre predomina sobre la de gris a blanc.
  Peró també se que t’agrada potenciar les claus baixes, crec.
  Sobre la quarta, el toc viu del rovell mereix el color.
  Tot aixó sota el meu punt de vista, clar.
  Salut i endavant Francesc.

  M'agrada

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s