LAND ART


«L’art contemporani va entrar en escena quan la financiarització especulativa i el nou capitalisme lliberal van prendre les regnes ja a finals dels anys ‘60 i principis dels ‘70. I el nostre objectiu és trobar una alternativa»

Armen Avanessian


IMPORTANT: Si les voleu veure com cal, gaudiu les imatges sempre que pugueu directament a la web i en una pantalla més gran que la de l’smartphone. La tramesa automàtica per e-mail als seguidors/es d’aquest bloc, les comprimeix molt i perden molta qualitat.


10 comentarios sobre “LAND ART

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s