BON ANY NOU 2023!

No només compleixo amb un ritual que es repeteix cada any per aquestes dates, sinó que et desitjo de cor, a tu i als qui estimes, unes festes i un nou any curull de salut, empenta i il·lusió.

El ritual ja comporta, des de fa uns anys, acompanyar aquests bons desigs amb un senzill obsequi: un llibre digital que aquest any he titulat POST-FOTOGRAFIES, i que recull algunes de les meves imatges. Els seguidors veterans d’aquest bloc en trobaran moltes que els seran familiars, ja que totes van ser publicades en aquesta mateixa web entre els anys 2020/21.

Si el vols fullejar, clica damunt la portada del llibre:

Happy New Year! Frohes neues Jahr! Feliz año nuevo!
Un An Nou fericit! Buon anno! Gelukkig nieuwjaar!
Bonne Année! Gott Nytt År! Shchaslyvoho Novoho roku!
Erós an nau! Feliz Ano Novo! Urte berri on!

“Gener 1. Avui no és el primer dia de l’any per als maies, jueus, àrabs, xinesos i molts altres habitants d’aquest món (…) resulta més aviat exagerat dir que la humanitat sencera celebra aquesta cruïlla de la frontera dels anys. Però això sí, cal reconèixer-ho: el temps és força amable amb nosaltres, els seus fugaços passatgers, i ens dóna permís per creure que avui pot ser el primer dels dies, i per voler que sigui alegre com els colors d’una verduleria.”

Eduardo Galeano


IMPORTANT: Si les voleu veure com cal, gaudiu les imatges sempre que pugueu directament a la web i en una pantalla més gran que la de l’smartphone. La tramesa automàtica per e-mail als seguidors/es d’aquest bloc, les comprimeix molt i perden molta qualitat.

🇬🇧 IMPORTANT: If you want to see them properly, enjoy the images as long as you go directly to the web and on a screen larger than that of the smartphone. The automatic sending by e-mail to the followers of this blog compresses them a lot and they lose a lot of quality.

🇫🇷 IMPORTANT: Si vous voulez les voir correctement, profitez des images tant que vous allez directement sur le web et sur un écran plus grand que celui du smartphone. L’envoi automatique par e-mail aux abonnés de ce blog les comprime beaucoup et leur fait perdre beaucoup de qualité.

🇪🇸 IMPORTANTE: Si quiere verlas como es debido, disfrute las imágenes siempre que pueda directamente en la web y en una pantalla más grande que la del smartphone. El envío automático por e-mail a los seguidores/as de este blog, las comprime mucho y pierden mucha calidad.


17 comentarios sobre “BON ANY NOU 2023!

  1. Gràcies, Francesc per compartir aquesta magnífica publicació. La paraula postfotografia no l’acabo de veure. De fet, és fotografia, com és pintura o quadres el que s’ha fet al llarg de molts segles; o bé literatura el que s’ha escrit fos amb una ploma d’au o amb un ordinador o mòbil de darrera generació. Els qui treballeu les imatges seguiu fent fotografia. Per tant, el que cal buscar és un adjectiu, com passa amb l’art (art deco, art abastracte, ….). Podria ser tan senzill com de la fotografia tal com surt de la màquina dir-ne fotografia natural i de la que surt després d’un procés de producció, fotografia treballada. No ho sé, no perdem la curiositat! Una abraçada a tota la família Bon Any

    Le gusta a 1 persona

    1. Gràcies a tu Pere per la teva permanent complicitat i per les teves reflexions. A mi tampoc m’agrada això de la postfotografia; en general el prefixe post em produeix una certa al·lèrgia: postveritat o postdemocràcia són exemples una mica desgraciats del seu ús que malauradament estan massa de moda.

      Me gusta

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s