GIRONA, PER L’ENTORN DEL MERCAT DEL LLEÓ


“Temàticament, el món dels somnis i de les metamorfosis també ocupen la imaginació del fotògraf avui en dia […] però queda molt territori sense explorar […] combinar les imatges convencionals de la càmera i de la lent d’aquesta manera, implica un balanç tan definit entre el racional i l’irracional que ha desconcertat gairebé tots els fotògrafs que ho han intentat“

Henry Holmes Smith


IMPORTANT: Si les voleu veure com cal, gaudiu les imatges sempre que pugueu directament a la web i en una pantalla més gran que la de l’smartphone. La tramesa per e-mail les comprimeix molt i perden molta qualitat.


10 comentarios sobre “GIRONA, PER L’ENTORN DEL MERCAT DEL LLEÓ

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s