ELECTROMINIMALISME


«Encara que la fotografia pugui ser, com deia Ambrose Bierce l’art que no necessita de l’aprenentatge i la publicitat faci creure que cada dia és més fàcil fer bones imatges […], la seva composició ha estat, està i estarà en l’ull […], seguirà depenent de l’ull, el cervell i la intenció del fotògraf«.

Gervasio Sánchez


IMPORTANT: Si les voleu veure com cal, gaudiu les imatges sempre que pugueu directament a la web i en una pantalla més gran que la de l’smartphone. La tramesa per e-mail les comprimeix molt i perden molta qualitat.


9 comentarios sobre “ELECTROMINIMALISME

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s