PRECURSORs/es

Precursor/a: Que assenyala o anuncia l’adveniment d’alguna cosa. En aquest cas, semblaria que es tracta d’alguna cosa joiosa, perfumada, lluminosa, refulgent, acolorida, suau, fragant, vivificant, balsàmica, brillant, rutilant, tendra, vigoritzadora, festiva, riallera, resplendent, gràcil, bufona, delicada, energètica, tonificant, alegre, joliua, aromàtica, alada…

Amén! Així sia, i que sia de bona hora! Vinga l’adveniment! Aviat! En breu! Abans de gaire! De pressa! Prompte! Tot seguit! Dit i fet! De seguida! Ara mateix! Leri-leri! Ràpid! Prest! Urgent! Ja! Ara mateix! Immediatament! Vaa home! A la una… a les dues… a les tres!

La flor de l’Ametller (Amygdalus communis.)
Flor d’Ametller (Amygdalus communis.)
Ametller (Amygdalus communis.)
Ametller (Amygdalus communis.)
La flor de l’Ametller amb una ametlla de l’any passat (Amygdalus communis.)
Camèlia (Camellia japonica.)
Marfull (Viburnum tinus.)
Codonyer del Japó (Chaenomeles japonica.)
Mimosa (Acacia dealbata)

«Si l’art figuratiu s’ha regenerat a través de la forma i del color pur, de la mateixa manera la fotografia, si pretén ser alguna cosa més que una simple còpia de la naturalesa ha de recordar-se dels seus mitjans de creació elementals per, d’aquesta manera, trobar en ells una forma d’expressió específicament fotogràfica, adaptada a la seva època«

Otto Steinert


IMPORTANT: Si les voleu veure com cal, gaudiu les imatges sempre que pugueu directament a la web i en una pantalla més gran que la de l’smartphone. La tramesa per e-mail les comprimeix molt i perden molta qualitat.


12 comentarios sobre “PRECURSORs/es

  1. Quina meravella de fotografies!! Gairebé es nota l’olor!! Aquests dies a sant Pau d’Ordal ja floreixen els presseguers i els cirerers. Precioses flors. Moltes gràcies, Francesc!!

    Joan M

    Me gusta

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s