BON NADAL!

T’adjunto un regal exclusiu que el meu tió m’ha cagat per a tu:

Efectivament, es tracta d’un llibre de fotografies que et faig arribar avui com a primícia, a tu i a tots els amics i amigues que teniu la paciència de seguir les publicacions d’aquesta web. Fins l’any que vé no el faré públic.

Tot un conjunt de roderes, pòsits, sediments, arrels… formes i textures degudes a l’atzar de les forces de la natura que a vegades, com deia Oscar Wilde, sembla entossudir-se en imitar l’art.

Podeu fullejar-lo clicant damunt la portada, que us portarà a la pàgina de fotoàlbums d’aquesta web. A veure què us sembla.

Bones festes i millor any!


«El llibre és el vehicle idoni per a mostrar fotografies, sempre que estigui seriosament programat i editat. Permet una revisió contínua i sobretot arribar a una conjunció perfecta entre el format de les imatges, la seva disposició i la seva complementarietat, les unes amb les altres.»

Xavier Miserachs

4 comentarios sobre “BON NADAL!

  1. Ni la natura imita l’art, ni l’art la natura. A la natura hi és tot, però no té sentit. El sentit necessita d’una mirada humana per existir, i aquesta mirada canvia amb el temps, les generacions i les eines de què cada generació disposa. Jo ho veig així.
    I no sé per què, però m’ha vingut al cap la cançó de l’Aute, la belleza, publicada el 1989, i la deixo aquí https://youtu.be/uxYdyXGHZxs
    BON NADAL I BON ANY!

    Me gusta

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s