ALGUES A LA RIERA

Diuen que la proliferació d’algues a les aigües dolces és deguda a una abundància de nutrients, que poden provenir dels fertilitzants amb que els agricultors adoben els camps, i que en época de moltes pluges són arrossegats als cursos fluvials. El cas és que aquestes acumulacions poden arribar a fer composicions de formes i colors sorprenents que he cregut que mereixien ésser fotografiades…


“Estem en uns temps de després de l’art. La justificació ontològica de l’art és i ha sigut sempre la producció d’imatges. Avui dia, un individuo qualsevol, produeix més imatges que tots els artistes de la història. Per tant, la producció d’imatges ha deixat de ser potestat dels artistes.”

Armen Avanessian

2 pensaments sobre “ALGUES A LA RIERA

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s