ALGUES A LA RIERA

Diuen que la proliferació d’algues a les aigües dolces és deguda a una abundància de nutrients, que poden provenir dels fertilitzants amb que els agricultors adoben els camps, i que en época de moltes pluges són arrossegats als cursos fluvials. El cas és que aquestes acumulacions poden arribar a fer composicions de formes i colors sorprenents que he cregut que mereixien ésser fotografiades…


«Estem en uns temps de després de l’art. La justificació ontològica de l’art és i ha sigut sempre la producció d’imatges. Avui dia, un individuo qualsevol, produeix més imatges que tots els artistes de la història. Per tant, la producció d’imatges ha deixat de ser potestat dels artistes.»

Armen Avanessian

2 comentarios sobre “ALGUES A LA RIERA

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s