LES VOSTRES FOTOS

Noves imatges d’Arty que incorporarem al seu portafolis.

Heura sobre paret blava

BCN/Skater/Graffittis

Porta encadenada

Moto arraconada

«Es pot reduir la subjectivitat de l’artista a les seves eleccions o a la seva actitud envers les coses i esdeveniments del món visible i accessible per a tots? O potser hi hagi quelcom invisible, amagat sota la superfície del món, alguna cosa que no es pugui registrar i fotografiar amb objectivitat, alguna cosa que només l’art, només la subjectivitat de l’artista pugui revelar? Òbviament aquesta pregunta sorgeix arran de la reivindicació de representar allò invisible, amagat, inaccessible, aliè… Una reivindicació que s’ha formulat fins a la sacietat al llarg de la història de l’art modern.»

Boris Groys

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s