LES VOSTRES FOTOS

Noves imatges d’Arty que incorporarem al seu portafolis.

Heura sobre paret blava

BCN/Skater/Graffittis

Porta encadenada

Moto arraconada

«Es pot reduir la subjectivitat de l’artista a les seves eleccions o a la seva actitud envers les coses i esdeveniments del món visible i accessible per a tots? O potser hi hagi quelcom invisible, amagat sota la superfície del món, alguna cosa que no es pugui registrar i fotografiar amb objectivitat, alguna cosa que només l’art, només la subjectivitat de l’artista pugui revelar? Òbviament aquesta pregunta sorgeix arran de la reivindicació de representar allò invisible, amagat, inaccessible, aliè… Una reivindicació que s’ha formulat fins a la sacietat al llarg de la història de l’art modern.»

Boris Groys

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s