Suite roderes.

Dotze exercicis repetitius o variacions sobre un mateix tema: empremptes de neumàtics al fang, al camp, a la sorra… Una exploració fotogràfica de les infinites possibilitats expressives d’un tema banal, i d’una gamma tan reduïda i austera com la monocromàtica.

El pase de diapositivas requiere JavaScript.

«Avui dia una fotografia bonica es fa fàcilment. […] Ara bé, això no converteix a algú en un bon fotògraf. Jo crec que la primera característica, la primera qualitat important, és la de crear sèries. […] El complicat és fer un cos d’obra coherent, consistent «.

Pieter Wisse

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s