LES VOSTRES FOTOS

Sempre he dit que tant o més que el plaer de fer i editar imatges, em mou a fer fotos el gust de compartir-les amb aquells i aquelles que gaudeixen com jo d’aquesta dèria. Aquesta dèria va més enllà de publicar a les xarxes socials la fotografia dels peus de porc que estic a punt de menjar-me, la imatge de la filla estrenant aquella samarreta que li cau tan bé o la selfie amb els amics al camp del Barça. I aquest anar més enllà crec es pot resumir en una clara exigència en els aspectes formals, expressius i de contingut de les imatges que fem públiques, i marca la diferència -al meu entendre- entre un fotògraf (o una fotògrafa) i una persona que fa fotografies. Si comparteixes aquesta exigència, benvingut/da a aquesta web i considera teva aquesta pàgina!

Els fotògrafs de la llista següent han participat en aquesta web aportant les seves fotos. Clicant damunt el nom del fotògraf accedireu al seu portafolis.

ARTY

AZNAR, SÍLVIA

BOHIGAS, MIQUEL

GUERRERO, PAU

REBERTÉ, JOAQUIM

– 


 

NORMES PER A PARTICIPAR EN AQUESTA PÀGINA:

  • Mides màximes de les fotos: 100 ppp / 600 píxels el costat més llarg / 700 Kb de «pes».
  • Envieu-me-les a l’e-mail 6qsite@protonmail.com. Adreceu-vos a aquest e-mail per a qualsevol qüestió relacionada amb aquesta pàgina.
  • Adjunteu-hi el vostre nom (o pseudònim), web (si en teniu), títol, i qualsevol altra dada, lema, frase cèlebre o informació que considereu rellevant per a què jo les pugui incorporar al vostre portafolis.
  • Publicaré les vostres fotos (màxim tres en un mateix dia, les altres en dies successius) a la pàgina principal d’aquesta web (el bloc), que va acumulant totes les entrades.
  • Inclouré el vostre nom (o pseudònim) en aquesta pàgina: «Les vostres fotos», incrustant-hi l’enllaç al vostre portafolis personal que recollirà les fotos publicades fins al moment.
  • Els participants a «Les vostres fotos», tindreu dret a canviar les fotos del vostre portafolis per altres de més actuals o que us agradin més. També podeu eliminar alguna de les fotos o tot el portafoli quan vosaltres vulgueu, només heu de dir-m’ho.
  • Em reservo el dret absolut i inqüestionable d’escollir les fotos que més m’agradin d’aquelles que m’envieu. També el dret de NO publicar les fotos que, al meu personal i indiscutible entendre, no siguin adequades per penjar en aquesta web. També em reservo el dret a no donar explicacions.
  • A l’apartat “Contacte” d’aquesta web hi ha els avisos referits a protecció de dades i a drets de reproducció de les imatges d’aquesta web, que regeixen també per a aquest apartat “Les vostres fotos”.
  • La participació en aquesta pàgina es basa en un tracte entre amics, en la confiança i la bona fe, del qual s’exclou qualsevol afany de lucre, i que en cap cas m’obliga a cap compensació o indemnització per cap motiu.

Francesc Carbonell