LES VOSTRES FOTOS

Sempre he dit que tant o més que el plaer de fer i editar imatges, em mou a fer fotos el gust de mostrar-les i comentar-les amb aquells i aquelles amb qui comparteixo aquesta dèria. Una dèria que va més enllà de publicar a les xarxes socials la foto dels peus de porc que estic a punt de menjar-me, la imatge de la filla jugant amb la mascota o la selfie amb els amics al camp del Barça. I aquest anar més enllà es pot resumir en una certa exigència pels aspectes formals, expressius i de contingut de les imatges que publiquem. Si comparteixes aquesta exigència, benvingut/da a aquesta pàgina de la web 6qsite.com!

FOTÒGRAFS i fotògrafes

Cliqueu damunt el nom i accedireu al seu portafolis respectius

. ARTY

. AZNAR, SÍLVIA

. BOHIGAS, MIQUEL

. GUERRERO, PAU

. REBERTÉ, JOAQUIM

. RUIZ AVILÉS, MIQUEL


NORMES DE PARTICIPACIÓ EN AQUESTA PÀGINA

. Mides màximes de les fotos: 100 ppp / 600 píxels el costat més llarg / 700 Kb de “pes”. Envieu-me-les a l’email 6qsite@protonmail.com. Adreceu-vos a aquest e-mail per a qualsevol qüestió relacionada amb aquesta pàgina.

. Adjunteu-hi el vostre nom (o pseudònim), web (si en teniu), títol de les imatges (si en tenen) i qualsevol altra dada, lema, frase cèlebre o text informatiu que vulgueu que acompanyi a les fotografies.

. Publicaré les vostres fotografies (màxim tres o quatre en un mateix dia, les altres en dies posteriors) a la pàgina principal d’aquesta web (el bloc), que va acumulant totes les entrades, i també al vostre portafolis.

. Inclouré el vostre nom (o pseudònim) en aquesta pàgina “Les vostres fotos”, incrustant-hi un enllaç al vostre portafolis personal.

. Els participants tindreu dret a canviar les fotos del vostre portafolis quan vulgueu per altres de més actuals, o que us agradin més.

. També podeu eliminar alguna de les fotos o tot el portafoli quan vosaltres vulgueu, només heu de dir-m’ho.

. Em reservo el dret absolut i inqüestionable d’escollir les fotos que més m’agradin d’aquelles que m’envieu.

. També el de NO publicar aquelles que em sembli que no encaixen en aquesta pàgina. I també em reservo el dret de no donar explicacions sobre les meves decisions.

. A l’apartat “Contacte” d’aquesta web hi trobareu els avisos referits a protecció de dades i drets de reproducció de les imatges d’aquesta web, que regeixen també per a les que es publiquin en la pàgina “Les vostres fotos”

. No cal dir que aquestes normes han d’entendre’s com un tracte entre amics, basat en la confiança i la bona fe, del qual s’exclou qualsevol afany de lucre, i que en cap cas m’obliga a cap compensació o indemnització per cap motiu.


“Si posem molts fotògrafs al mateix lloc, tots treuran fotos molt diferents, perquè necessàriament procedeixen de llocs molts diferents, cadascun amb la seva manera de veure, cadascun en funció de la seva història personal”

Sebastião Salgado