BONA DIADA DE SANT JORDI!

Avui és Sant Jordi i a Catalunya tenim el costum de celebrar aquesta festa regalant roses i llibres a les persones que estimem. Per això, i amb els meus millors desigs, t’ofereixo avui aquesta rosa i aquest llibre digital de fotografies:

Pel Sant Jordi d’ara fa quatre anys vaig publicar en aquest mateix bloc un Recull d’imatges i de dites sobre art i fotografia. Acompanyaven aquelles fotografies algunes cites, com acostumo encara a fer cada setmana quan publico imatges en aquest bloc.  

El llibre d’avui és un segon volum d’aquell primer recull, fet amb el mateix estil i la mateixa intenció. Si el voleu fullejar, cliqueu AQUÍ per anar directament a l’apartat «Fotoàlbums» d’aquest bloc. Si us desplaceu per la pàgina, és el primer de la llista que trobareu sota l’encapçalament. Més avall, a la mateixa llista hi trobareu també el primer volum al que he al·ludit al punt anterior. 

Bona diada de Sant Jordi!


«Qui mira a fora somia; qui mira a dins, desperta«.

Carl Gustav Jung


IMPORTANT: Si les voleu veure com cal, gaudiu les imatges sempre que pugueu directament a la web i en una pantalla més gran que la de l’smartphone. La tramesa per e-mail les comprimeix molt i perden molta qualitat.


8 comentarios sobre “BONA DIADA DE SANT JORDI!

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s