La sal de la Terra

ATENCIÓ!

Aquesta magnífica troballa només la podreu veure en aquest enllaç de TV3 fins a la mitjanit del proper dijous 25 de febrer!

Us queden només dos dies! Si no l’heu vist, no us la perdeu!

“La sal de la terra” (“The Salt of the Earth”) és un documental sensible i intens que s’endinsa en el treball d’un dels fotògrafs contemporanis més importants, el brasiler Sebastião Salgado, a través dels ulls del seu fill, Juliano Ribeiro Salgado, i del reconegut guionista, director i productor alemany Wim Wenders.

Durant els últims 40 anys, el fotògraf Sebastião Salgado ha viatjat pels cinc continents seguint els passos d’una humanitat en canvi constant. En aquests viatges, ha estat testimoni i ha documentat alguns dels esdeveniments més destacats de la història recent: conflictes internacionals, fam i èxodes. A través de les seves fotografies en blanc i negre, que no deixen indiferent l’espectador, el brasiler evidencia la brutalitat de l’ésser humà.

Però Salgado s’embarca ara en un nou projecte: el descobriment de territoris verges i paisatges grandiosos com a part d’un projecte fotogràfic gegantí que vol ser un magnífic homenatge a la bellesa del nostre planeta i una reflexió sobre la relació entre la natura i la condició humana.

“La sal de la Terra” (“The Salt of the Earth”) el seu fill Juliano, que va acompanyar el seu pare en els seus últims viatges, i el director Wim Wenders, també fotògraf, comparteixen amb l’espectador la seva particular mirada sobre la vida i l’obra de Salgado.

(Extret de la informació que facilita TV3)


“Quan hom es troba davant d’una atrocitat, què és una bona foto ? em pregunten de vegades. En la meva resposta hi ha poques paraules: la fotografia és el meu llenguatge. El fotògraf està aquí per tenir la boca tancada, siguin quines siguin les circumstàncies, està aquí per observar i per fotografiar. A través de la fotografia treballo, m’expresso. A través d’ella visc.”

Sebastião Salgado

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s