PASSEJADA EN DRON PER L’ILLA DE LESBOS

Fa temps que no publico en aquesta web cap “troballa”. Avui us porto una troballa doble. Doble perquè he ajuntat dos vídeos sobre un mateix tema: dues passejades a vista d’ocell sobre la magnífica illa grega de Lesbos. Dues mirades ben diferents, boniques formalment totes dues, però que posen de manifest -una vegada més- uns dramàtics contrasts propis de la nostra societat egoïsta i decadent. El paradís i l’infern en una mateixa i petita illa. Un contrast que interroga la nostra sensibilitat ètica, amb l’estètica d’unes imatges.


“Amb tanta violència brutal, amb situacions de màxima incertesa per a tants milions de persones, plantejar-se si cal mostrar el que ocorre amb contundència és una reflexió d’un sarcasme, d’una hipocresia tal, que dedicar-li un minut seria dedicar-li una importància a gent que no té cap mena d’interès. Cal documentar fefaentment el que ocorre, cada vegada amb més obligació. Perquè a pesar que sembla que avui és més fàcil fotografiar, cada vegada hi ha més censura, i més autocensura. Cada vegada s’evita més parlar dels temes importants.”

Gervasio Sánchez

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s