Estrenem secció en aquesta web: LES VOSTRES FOTOS

Tal com us vaig avançar en entrades anteriors, aquesta web dedica a partir d’avui un espai per a allotjar -si us ve de gust- les vostres fotografies. Les normes de participació i altres detalls els trobareu a la mateixa pàgina de presentació de “Les vostres fotos”.

L’objectiu principal de 6qsite.com, que no és altre que compartir fotografies, fins ara era només unidireccional. D’aquí en endavant, vol ser -tenint en compte les moltes limitacions- més una àgora que un aparador. Per això, com ja vaig anunciar faré públics també, a partir d’ara, els vostres comentaris a les imatges.

Donem la benvinguda a Sílvia Aznar i a Miquel Bohigas que avui inauguren aquesta nova secció.
Veureu que ja està a punt la pàgina “Les vostres fotos” dins d’aquesta mateixa web. Problemes tècnics que estem en via de resoldre, fan que encara no funcionin els enllaços de la Sílvia i en Miquel als portafolis corresponents. Confiem poder resoldre aviat aquestes dificultats.


“Fas la primera elecció amb els ulls, la segona amb el visor, la tercera prové de les irregularitats i accidents de la captura. I la quarta en la selecció d’imatges. Un consell important: cal ser molt generós quan es dispara i molt exigent quan es selecciona.”

Gueorgui Pinkhassov

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s