Primícia en exclusiva!

Bon dia,

Efectivament, en exclusiva per a vosaltres, seguidors directes (subscriptors) de www.6qsite.com, us faig arribar el meu darrer llibre digital d’imatges, que no faré públic fins per Any Nou. La novetat és que aquesta vegada he tingut la gosadia d’acompanyar les 30 imatges del llibre amb uns text que… Però val més que ens deixem de presentacions i anem al gra: aquí el teniu, cliqueu sobre la portada i a veure què us sembla.

Captura de Pantalla 2019-12-07 a les 18.11.44

«El llibre és el vehicle idoni per a mostrar fotografies, sempre que estigui seriosament programat i editat. Permet una revisió contínua i sobretot arribar a una conjunció perfecta entre el format de les imatges, la seva disposició i la seva complementarietat, les unes amb les altres.»

Xavier Miserachs

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s