Primícia en exclusiva!

Bon dia,

Efectivament, en exclusiva per a vosaltres, seguidors directes (subscriptors) de www.6qsite.com, us faig arribar el meu darrer llibre digital d’imatges, que no faré públic fins per Any Nou. La novetat és que aquesta vegada he tingut la gosadia d’acompanyar les 30 imatges del llibre amb uns text que… Però val més que ens deixem de presentacions i anem al gra: aquí el teniu, cliqueu sobre la portada i a veure què us sembla.

Captura de Pantalla 2019-12-07 a les 18.11.44

«El llibre és el vehicle idoni per a mostrar fotografies, sempre que estigui seriosament programat i editat. Permet una revisió contínua i sobretot arribar a una conjunció perfecta entre el format de les imatges, la seva disposició i la seva complementarietat, les unes amb les altres.»

Xavier Miserachs

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s