Konvent (Cal Rosal, Berguedà)

«Konvent és un espai creatiu que dóna vida al patrimoni industrial en desús. És un antic convent de monges convertit en un laboratori experimental tant a nivell personal com artístic on hi conflueixen projectes molt diversos, especialment els que no tenen cabuda en el marc cultural institucional.

L’essència del projecte és la llibertat, fet que implica renunciar a molts dels requisits de la gran majoria d’organismes oficials. El Konvent s’autogestiona, té les seves forces centrípetes i centrífugues, una idiosincràsia particular que s’ha convertit en un model de referència. L’escala de treball és glocal amb un enfocament que busca la suma d’aportacions de diverses disciplines per esdevenir revulsiu cultural.

El punt de partida és la resiliència, no contemplem requisits preestablerts ni limitadors pel què fa a la producció artística. 

Estem oberts a aquells projectes que enriqueixin el discurs artístic, ens agraden les idees inacabades, les aventures inimaginables i la complicitat irreverent amb l’espectador.»

Fragments extrets de la web https://konventzero.com/   on trobareu més informació sobre aquesta iniciativa.

El Konvent 1 b

El Konvent 2b

El Konvent 3 b

“Tot art profundament original sembla lleig al principi.”

Clement Greenberg

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s