Benvinguts!

Em mou a fer fotos el plaer intens de fer-les i editar-les, i el gust per compartir-les. Per això aquesta web té dos objectius:

  1. Tenir periòdicament informats del meu treball fotogràfic a les persones interessades (recentment hi he obert una escletxa, “Les vostres fotos”, per poder donar un cop d’ull a les vostres produccions)
  2. Ser una mena d’arxiu públic de les meves imatges i llibres digitals.

Aquesta part de la web que fa d’arxiu té cinc “calaixos”. El primer, “Calaix de sastre”, com el seu nom indica, és el menys específic de tots ells. Hi trobareu imatges diverses, des de paisatges rurals o urbans fins a retrats d’animals o detalls arquitectònics. És realment un calaix de sastre on hi arxivo totes les imatges que no puc ubicar als altres quatre calaixos, que s’anomenen: Blanc i negre”, Macro”, “Mínimal”  i  Llibres”.

Periòdicament buido aquests calaixos i, amb les millors imatges que hi trobo, en faig un recull que publico a l’apartat “Fotoàlbums”

També hi ha un apartat “Llibres d’art” que recull altres llibres digitals i finalment “Troballes” on hi guardo enllaços a vídeos que m’han interessat.

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s